x

Glenn UdéHn + the Mondanes
Sticky Fingers
D. 2015.19.12 Kl. 19:00

Återigen avslutar Glenn Udéhn med sitt band året på Sticky Fingers.
Debutskivan Lilla London Brinner och uppföljningssingeln Det Lyser Över Staden har mottagits varmt av både publik och bloggsvärmen.
Nu gör han sin sista spelning för året och kanske den sista i Göteborg på ett tag, då resten av Sverige väntar och även studion, då nya låtar ska bandas.

https://www.facebook.com/udehnglenn?fref=ts

The Mondanes

The Mondanes är ett av Göteborgscenens mest spännande nya band. Om en skulle gå runt och fundera på hur 60-talets melodiösa pop, tighta stämsång och karaktäristiska 12-strängade jingle-jangle skulle gifta sig med klistrig och dansant indie anno 10-talet: här är svaret. Även fast bandets sound förvisso tydligt klär sig i medlemmarnas gemensamma 60-talsintresset är det inte särskilt nostalgiskt; tvärtom låter det sig formas av de utpräglat individuella influenser som var och en av dessa fem pikanta poppojkar för med sig.
Under de knappa två år som The Mondanes har funnits har de hunnit släppa både välemottagna live-sessions och en uppskattad EP. De har giggat på en rad olika ställen i Gbg samt varit på besök i bland annat Malmö och Köpenhamn. Sticky Fingers har dock blivit något av ett favoritställe. Bandet har redan spelat här två gånger, och nu, tredje gången gillt, är det dags för The Mondanes att för första gången inta största scenen!
Det kommer handla om hookiga refränger, ringande 12-stängade, Motown-beats och smakfylld stämsång. Och du vill inte missa det!

https://www.facebook.com/mondanes?fref=ts