x

Melodifestivalen 2016 Final
Friends Arena
D. 2016.12.03 Kl. 19:30

Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök
Med värme minns vi årets succé med musik, konfetti, tårar, lycka och hur Måns Zelmerlöw inte bara lyckades få Sverige att dansa till "Heroes" utan även lyckades få hela Europa på fall. Det är med enorm glädje vi laddar inför en ny turné med Melodifestivalen! Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

Barnrabatt finns på Genrepen
Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.
Till deltävlingarna, andra chansen och finalen är maxkvoten 6 biljetter per person. För genrepen finns det ingen maxkvot.
Överskrivs detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller vi oss rätten att makulera dessa bokningar.

Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

OBS! Endast direktbetalning!
Titta gärna under fliken ”Övrig evenemangsinfo” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök.

Välkomna!