x

Seinabo Sey
Cirkus
D. 2016.29.01 Kl. 19:30

Trots att Seinabo Sey endast är 25 år gammal har hon hunnit med mer än de flesta gör på en livstid. Den närmast explosionsartade första singeln “Younger” följdes av EP:n For Madeleine, som tog henne på utsålda turnéer i USA ochEuropa, tv-framträdanden världen över, en Grammis som “Årets nykomling” och till en solklar position som Sveriges nästa stora popexport. I våras kom uppföljaren For Maudo som även den översköljdes av hyllningar och vars följande Sverigeturné möttes av utsålda hus landet runt, där varje spelning beskrevs som en framtida klassiker. I somras bländade hon internationella festivalpubliker på bland annat Glastonbury, Roskilde, Melt och i Sverige fick hon den stora äran att sätta punkt för hela festivalsommaren på Popaganda (en uppgift hon axlade med bravur och som långt inpå hösten fortfarande pratas om som en av sommarens bästa).

I fredags 23/10 släpptes, efter två års väntan, debutalbumet Pretend – en hitkavlkad utan jämförelse, som redan höjts till skyarna i recensioner runtom i världen.

Som sångerska och liveartist har Seinabo Sey få konkurrenter, och med ett unikt uttryck som endast är hennes har hon etablerat sig som en kommande världsartist – det största som kommit från Sverige på väldigt länge. I januari ger sig Seinabo Sey ut på vägarna för en turné som besöker konserthusen landet över och som sent kommer att glömmas för de lyckliga som har turen att knipa en biljett.

Arrangör/Promoter: Luger
Åldersgräns/Agerestriction: 13 år/years (oavsett om i målsmans sällskap eller ej)
Support: Maja Francis

Tiden på biljetten anger konsertens starttid, insläpp arena 30 min innan. Cirkus Bar och Restaurang öppnar 2,5 tim innan konsertens starttid.