x

Anna von Hausswolff + Support Berg
Kulturens hus - Lilla salen
D. 2016.05.02 Kl. 19:30

Anna von Hausswolffs musik är ödesmättad mörk popmagi i sin allra största och vackraste prakt. Musik som tillsammans med hennes spröda och samtidigt grandiosa röst leder oss till utkanten av våra tidigare musikaliska upplevelser.

Debutalbumet ”Singing from The Grave” anses redan vara en svensk klassiker och uppföljaren ”Ceremony” var en av det årets mest hyllade svenska släpp.

Den 13 november släpps Anna von Hausswolffs tredje album, ”The Miraculous”, och alla tecken pekar på att det blir en uppföljare väl värd väntan. Det storslagna och dramatiska har tagit ytterligare milakliv – djupare ner i dalarna, längre in i de magiska rummen och högre upp i den nattsvarta himlen.
Med den och hennes tidigare repertoar åker hon i början av nästa år ut på en turné och till Kulturens hus kommer hon den 5 februari 2016.


Support: BERG
BERG är namnet på Christian Bergs (KITE) soloprojekt. Den 13 november släpper han sin första EP på kassett: "The Tranås drone recordings 1” på Pomperipossa Records. Förbered er för minimalistiska dronelandskap som kommer öppna helt nya dörrar i ert medvetande.Arr: Kulturens hus
Längd: ingen info