x

Lisa Nilsson
Växjö Konserthus
D. 2016.25.02 Kl. 19:30

Våren 2016 åker Lisa Nilsson ut på en lång turné. Det blir sammanlagt 26 stopp i Sverige och Danmark för sångstjärnan som i premiärprogrammet av "Så mycket bättre” rörde de andra artisterna till tårar. Innan turnén i Sverige och Danmark inleds den 4 februari 2016 hinner Lisa Nilsson dessutom ge ut sitt nya samlingsalbum "Ingen gör det bättre” den 18 december.

I höst är Lisa Nilsson högaktuell. Efter sitt bejublade framträdande i insamlingskonserten “Hela Sverige skramlar” fick hon i premiäravsnittet av "Så mycket bättre” på TV4 de andra artisterna att börja gråta till hennes version av Niklas Strömstedts "Vart du än går”. Hon medverkar också på "Tillsammans mot cancer”-galan som direktsänds i tv. Dessutom är hon just nu ute på en jazzturné tillsammans med Erik Söderlind.

Den 18 december släpper Lisa Nilsson samlingsalbumet "Ingen gör det bättre” som innehåller det bästa från hennes imponerande karriär. Förutom hennes stora hits, så som “Himlen runt hörnet” och “Varje gång jag ser dig” och hennes duetter, "Innan vi faller” med Joakim Berg från Kent och "Mysteriet deg" med Björn Eidsvåg, kommer samlingen även innehålla alla “Så mycket bättre”-tolkningarna.

Senast Lisa Nilsson var ute på en soloturné var i början av 2014. Nu är det dags igen.

– Det känns väldigt kul och lite befriande att få komma ut på turné igen efter ett långt musikal-år på Stadsteatern. “Chicago” var härligt och utmanande, men konserterna är ändå mest hemma för mig. Nu har jag tv-programmet ”Så mycket bättre” i ryggen och det innebär en del nya låtar och återförening med sånger jag inte spelat på länge, säger Lisa Nilsson.

Konserten varar ca 2 timmar, ingen paus.

Rullstolsplatser bokas via Biljettcentrum Växjö, tel 0470-416 00.