x

Cue Club 50 År
PUSTERVIK
D. 2016.27.02 Kl. 17:00

Cue Club Forever presenterar:
Cue Club 50 år
Live: Lalla Hansson + Ginhouse + Jackpots + Patch + Shakers + Black Boots
Pustervik - Stora Klubben
Lördag 27 februari 2016 kl 17.00
På scen c:a 18.00
Öppet till 03.00
Ålder 18 år

Cue Club – rockklubben som aldrig dör.

Cue Club är rockklubben från 1960-talet som verkar ha ett evigt liv. Cue Club var en institution i den svenska och internationella popvärlden. Dåtidens alla storheter spelade i klubblokalen eller klubbens galor på Cirkus: The Who, Hollies. Small Faces, Deep Purple, John Mayall vara bara några av internationella storheter som Cue tog hit – och bland svenska Tages, Shanes, Peps, Björn Skifs, Fabulous Four, Spotnicks, Tommy Körberg. Jimi Hendrix var där som gäst.
Cue Club fanns på tre ställen i Göteborg: Norra Larmgatan, Köpmansgatan och slutligen Kungstorget. Den ursprungliga Cue Club skall inte förväxlas med en annan ”Cue Club” som dök upp i Göteborg på 1990-talet. Den låg också vid Kungstorget, men i en annan fastighet. Den ”Cue” brann upp inte så långt efter starten.
Cue Clubs grundare och centralgestalt, Styrbjörn Colliander blev tragiskt skjuten under en rockkväll på klubben 1976. Medlemmarna i Cue Club Forever minns honom ännu. Medlemmar från Cue samlas i föreningen ”Cue Club Forever”. Till 50-årsgalan på Pustervik den 27/2 2016 är alla välkomna.

www.pustervik.nu

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook