x

Gunilla Backman - One Voice
Slagthuset
D. 2016.01.04 Kl. 19:30

Turnépremiär!

Gunilla Backman är en av Sveriges mest erfarna musikalartister och har gjort succé med sin hyllningsföreställning till Barbara Streisand på Stadsteatern i Stockholm under hösten. I april åker föreställningen One Voice på turné och resultatet blir 13 konserter runt om i landet med premiär på Slagthuset i Malmö den 1 april!

Barbra Streisand är en av världens mest framgångsrika artister som har underhållit världen under flera decennier. Gunilla Backman har länge drömt om att framföra Streisands låtskatt och under hösten har hyllningskonserten One Voice blivit verklighet där Erik Fägerborn även har översatt några av låtarna till svenska. Under den intima föreställningen berättar Gunilla om Streisands liv och sjunger hennes mest älskade sånger i svensk tappning. 

"I mötet med kapellmästare Joakim Holgersson föddes iden att tolka artistlegenden Barbra Streisand på svenska. Hon har betytt mycket för oss båda, och i mitt musikliv har hon varit närvarande sen barnsben. Jag har svårt att tänka mig en mer mångfacetterad artist än Streisand" säger Gunilla som ser fram emot att ta föreställningen på turné.

Gunilla Backman har tidigare gestaltat huvudroller i Sverige, Tyskland och i Londons West End i musikaler som West Side Story, Les Miserables, Chess och Jesus Christ Superstar. Hon fick sitt stora genombrott med rollen som Donna i den svenska uppsättningen av Mamma Mia!, för vilken hon belönades med en guldmask för bästa kvinnliga huvudroll.

Fri ålder
Dörrar 18:00
På Scen 19:30

Något att dricka eller äta innan konserten på Slagthuset?
Meny här >>
Här bokar du bord: [email protected]
Kontakt: Slagthuset: +46 (0) 40 611 80 90 [email protected]

Rullstolsplats köps vi a Biljettfroums Kundservice på teleofn 0771-130 150