x
Erik Hassle

Erik Hassle
Kulturbolaget
D. 2016.19.02 Kl. 20:00

Erik Hassles mix av soul, synthpop och R&B har gjort honom hyllad världen över. I våras släpptes discodoftande singeln ”No Words” och i höst har han turnerat tillsammans med Tove Lo i USA. Nästa år släpps äntligen ny musik som Erik jobbat på i LA det senaste året. I samband med det återvänder han hem till Sverige för en klubbturné som tar honom till Malmö och KB den 19 februari!

Efter ett par års tystnad släppte Erik Hassle ”No Words” i våras. Singeln sålde guld i Sverige, nådde förstaplatsen två (!) gånger i Danmark, blev en sommarhit i Frankrike, fick support i Australien och England och universell kärlek från i princip alla musikbloggar. Taylor Swift uppmärksammade nyligen låten på sin Instagram som en låt som kommer att "make your life more awesome".

Efter succén följde spelningar runt om i Sverige och Europa i sommar, sång- och skrivarinsats på Icona Pops världshit ”Emergency”, ett nytt singelsläpp med låten ”Natural Born Lovers” (Hassle, Daniel Ledinsky & Stargate) samt en rad andra spännande samarbeten, nu senast med Bondax och låten ”Temptation”.
Erik har precis avslutat en omfattande höstturné i USA tillsammans med kompisen Tove Lo och i december flyttar han hem till Sverige igen för att förbereda sig inför våren då tio spelningar i Sverige, Danmark, Norge och Finland väntar.

Erik debuterade med radiohiten ”Hurtful” 2009 och har sedan dess släppt 4 album och 3 EPs. Hassle har sin bas i Los Angeles där han har jobbat fram nytt material det senaste året.

Åldersgräns 13 år

Dörrarna öppnas 19:00
På scen 20:00

På KB accepteras inte kortköp i bar, garderob eller till artistens merchandise-försäljning, endast kontantköp.
Cash Is King!

Äta innan konserten?
Vi rekommenderar
Restaurang Scania, Friisgatan / Bergsgatan 040-30 21 14 
http://scaniabar.se/
eller
Plocke Pinn, Bergsgatan 29 040-23 37 50 
http://www.plockepinn.se/

Rullstol betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.
Ring biljettforums Kundservice: 0771-130 150