x

Jack & Jack
Fryshuset Stockholm
D. 2016.20.04 Kl. 19:30

Den världsturnerande amerikanska pop-rap duon Jack & Jack kommer till Sverige!

Den 20 april 2016 spelar Jack & Jack på Fryshuset i Stockholm + Förband NOVA MILLER


19-åringarna Jack Gilinsky och Jack Johnson tillhör den nya generationen av musiker som själva skapar sina framgångar genom direktkontakt med fansen över sociala medier. Med hjälp av YouTube och Vine har duon sammanlagt en fanbase på över 20 miljoner lojala följare.

Duon är mest kända för 2014-års singel ”Wild Life” som har toppat iTunes och gått in på amerikanska Billboard Hot 100. Genom att själva släppa sitt debutalbum ”Calibraska”, som gick rakt upp som #1 på iTunes och #3 på Billboards Independent album chart, har Jack & Jack redan turnérat runt om i USA och spelat på Wembley Arena i England.

Under vintern åker de på en utsåld turné i både Europa och Sydamerika. Samtidigt spelar de in nya musikvideos, jobbar på sitt andra album och håller på att skapa en komediserie som ska spelas in tidigt 2016.

Mycket har hänt och mycket mer kommer att hända i Jack & Jacks karriär under kommande året, men duon håller fortfarande hårt i sitt ursprungliga mål att ha möjlighet att glädja någons dag – och ha kul när de gör det.

Den 20 april 2016 kommer duon för första gången till Sverige och Stockholm för att möta och underhålla sina svenska fans live.

 

Som tillägg till din konsertbiljett kan du även köpa en Meet & Greet-biljett!

Meet & Greet-uppgraderingen innehåller;

- Fototillfälle med Jack & Jack

- Jack & Jack turnégåva

- VIP souvenir: Laminerat pass

Gäller endast tillsammans med biljett till konserten!

 

OBS!: Samtliga som köper biljetten Meet & Greet-uppgradering till Jack & Jack måste lämna sina kontaktuppgifter och mailadress då detaljerad information kommer skickas ut två veckor innan konserten. 

 

Åldersgräns:13 år