x

Hallå! Popmusik, Kickar Å Kläder - en Monolog Med Magnus Uggla
Orionteatern
D. 2016.04.03 Kl. 20:00

- en monolog med Magnus Uggla

Magnus Uggla på Orionteatern
Monologen Hallå! Popmusik, kickar å kläder, som skrivits av Martin Luuk, har hyllats unisont av en enad kritikerkår. Föreställningen hade premiär den 21 oktober på Teater Galeasen och väckte ett stort intresse från första stund, resulterande i att biljetterna sålde slut på några timmar. Det mycket stora publiktrycket kräver både en ny scen och en förlängning av spelperioden för att fler ska erbjudas möjlighet att se föreställningen. Med stor glädje kan vi nu berätta att Magnus Uggla med ensemble flyttar till Orionteatern på Södermalm och har nypremiär 5 februari 2016.

Monologen kretsar främst kring hur karriären startade och tiden fram till debutalbumet Om Bobbo Viking, men gör även nedslag i andra delar av Magnus Ugglas karriär och liv, ända fram till idag.

Föreställningen är regisserad av Sunil Munshi, senast aktuell som regissör och scenograf för succéföreställningen "Diktatorsfruar" av Theresia Walser på Uppsala Stadsteater. Sunil har under de senaste åren hyllats för sina iscensättningar av pjäser som "Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva" av Ann Heberlein på Dramaten, "Vem är rädd för Virigina Woolf" av Edward Albee, "(fucking) Måsen" av Anton Tjechov och Elsie Johanssons debutpjäs "Hjärterhus" på Uppsala Stadsteater - och Molière's "Misantropen" på Borås Stadsteater.

Förutom Magnus finns också tre musiker på scenen.

Manus Martin Luuk
Regi Sunil Munshi
Scenografi/Scenbild Sunil Munshi
Ljusdesign Tobias Hallgren
Ljuddesign och operatör Jan Apelholm
Regiassistent Nikolina Samuelsson
Musiker Rickard Nilsson, Annika Granlund, Anders Nygårds
Ljusoperatör Nora Schleu
Teknisk samordnare/Scenmästare Petter Eriksson
Kostym Dennis Bröchner
Formgivare Lars Sundh
Foto Ellinor Koda
Formgivare Lars Sundh
Regiassistent Nikolina Samuelsson
Projektledare Lisa Öhman
Producent My Blomgren
Exekutiv producent Staffan Holm

Längd: ca 1,5 timme lång, ingen paus.

Obs, inget insläpp efter föreställningens början.