x

That´S All Right!
Linköping Konsert & Kongress
D. 2016.17.03 Kl. 19:30

”That´s ALL RIGHT”
16:e oktober 2015 så hade ”Thats all right” förhandspremiär på Kungsbacka teater, projektet var en idé vi burit länge på som nu äntligen var klart. Vi ville prova och spela upp showen för publik och resultatet blev så mycket mer än vad vi hade hoppats på. Konserten blev en total succé, stående ovationer de tre sista låtarna från en lyrisk publik och lovord som haglade in. Trycket på att det skulle göras en stor turné har varit stort och nu kan vi glädjande meddela att det blir en Sverigeturné som sträcker sig från Luleå i norr till Ystad i söder. Så kära publik varmt välkomna till en kväll som ni sent ska glömma en kväll fylld av musik från legender som Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Roling Stones och många fler.


På scen möter ni fd The Boppers medlemmen Torgny ”Kingen” Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show ”När rocken kom till Sveg” . Svt gjorde sen en dokumentär med samma namn som showen och som setts av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv program som Så ska det låta och Dobbidoo.
Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat med många stora världsartister. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för att låta ”skrämmande” likt orginalet. I ”Thats all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där dom får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.

”Thats all right” inleder sin turné i Luleå 25/2, vart den slutar står skrivet i stjärnorna, så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas i denna helt nya show med artister och musiker i världsklass!

Välkomna!

Insläpp kl 19:00
Längd ca 2 timmar & 30 minuter inkl paus
Åldersgräns 13 år
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Kvällens erbjudande 2 rätters meny som serveras i marmorfoajén.

Förrätt: Laxtatar serveras med rimmad gurka, fänkålsmajonnäs örtsallad o kavringchips.

Varmrätt: Kryddbakad kalvinnanlår, smörade primörer , picklad rödlök, potatisterrine samt dragonsky.

Boka ditt bord på tel: 013 - 190 00 30.
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se