x

That´S All Right!
Kungsbacka Teater
D. 2016.11.03 Kl. 19:30

The legends off rock´n´roll & pop

Den 16 oktober 2015 hade Thats All Right! Förhandspremiär på Kungsbacka Teater. Det här var ett projekt som vi länge hade gått och funderat på och som nu var klart att spela upp för publik. Resultatet blev så mycket bättre än vad vi någonsin hade vågats hoppas på, succén var ett faktum. Publiken gav stående ovationer och lovorden haglade in, trycket på att det skulle bli en stor Sverigeturné var stort. Nu är det klart att Thats all right åker på en lång turné över hela Sverige från Luleå i norr till Ystad i söder och självklart blir Kungsbacka ett av stoppen.
Thats All Right! Är en konsertshow som tar med publiken tillbaks till popens och rockens begynnelse. Till en tid då artister som Beatles, Jerry Lee Lewis, Elvis, Chuck Berry, Beach Boys, Rolling Stones, Carl Perkins m.fl hade sin storhetstid, artister som en idag lever kvar i mångas hjärtan och som blivit ikoner för flera generationer av musikälskande människor.

På scen möter ni bla Torgny ”Kingen” Karlsson som tidigare var en av medlemmarna i legendariska The Boppers och som sen haft en lysande solokarriär, senast med succéshowen ” När rocken kom till Sveg” Kingen har också gjort hyllade framträdanden i bl.a ” Så ska det låta” och haft huvudrollen i Stora och små män, vi har även sett honom i filmen Juloratoriet och sjukhus serien St Michaels. Kingen har också gjort fler bejublande framträdanden i bl.a Så ska det låta och Doobidoo.

Med på scenen är också Beat Us som består av stommen i Robert Wells klassiska Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat som kompband för Robert Wells i över 25 år och spelat med många världsstjärnor genom åren. Beatus är till vardags ett hyllat Beatles band och låter nästan skrämmande likt orginalet, i Thats all right breddar de sig och visar publiken vilka fantastiska musiker och sångare dom är.

Så spänn fast er och förbered er på en magisk resa i nostalgins tecken med artister och musiker i världsklass!

Längd: ca 2,5 timmar inklusive paus.

Servering finns.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan konserten.

Arrangör: Westpoint Event