x

That´S All Right!
Sveg Folkets Hus
D. 2016.04.03 Kl. 19:30

Den 16:e oktober 2015 så hade ”Thats all right” förhandspremiär i Kungsbacka, projektet var en idé vi burit länge på som nu äntligen var klart. Vi ville prova och spela upp showen för publik och resultatet blev så mycket mer än vad vi hade hoppats på. Konserten blev en total succé, stående ovationer från en lyrisk publik och lovord som haglade in. Trycket på att det skulle göras en turné har varit stort och nu kan vi glädjande meddela att det blir en stor Sverigeturné som sträcker sig från Luleå i norr till Ystad i söder. Så kära publik varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50 och 60 talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones och många fler är några av de artister som tolkas.

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritiker hyllade show ”När rocken kom till Sveg”, showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv program som Så ska det låta, Dobbidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat med många stora världsartister. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för att låta ”skrämmande” likt originalet. I ”That´s all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där dom får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.

”That´s all right” inleder sin turné i Luleå 25/2, vart den slutar står skrivet i stjärnorna. Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas i denna helt nya show med artister och musiker i världsklass!

Välkomna!