x

Miriam Bryant
Stora Salen, Studio Acusticum
D. 2016.21.04 Kl. 18:00

Miriam Bryant kommer tillbaka till Piteå. 2013 stod hon som nykomling på BlackBox Loungescen och det blev en grym kväll med en av Sveriges nya lovande artister.

2 år senare har hon har gjort succé i TV4s Så mycket Bättre och hennes låtar klättrar högt på topplistorna. I vår ger hon sig ut på en riksomfattande turné med start i Malmö 18/3 och kommer till Piteå den 21 april.

Miriam Bryant har minst sagt utmärkt sig i årets upplaga av Så mycket bättre. Såväl med sin charmiga frispråkighet som med sina briljanta tolkningar av kollegornas låtar. Båda hennes bidrag till programmet hittills har tagit sig högt på topplistorna. I skrivande stund hör både Niklas Strömstedt-tolkningen ”One Last Time” och Sven-Bertil Taube-tolkningen ”Ett sista glas” till de tio mest spelade låtarna på Spotify.

I vår möter Miriam äntligen publiken live. Med sig tar hon en repertoar med hits som ”Push Play”, ”Dragon” och ”Finders Keepers”, tolkningar från Så Mycket Bättre samt helt nytt material som planeras släppas i vår. Med start i Malmö 18/3 ger hon sig ut på en riksomfattande turné som bland annat gör ett nedslag på anrika Cirkus i Stockholm.