x

Seinabo Sey
Halmstads Teater
D. 2016.22.02 Kl. 19:30

Låt oss bara konstatera det uppenbara: Seinabo Sey spelar i en helt egen liga. En röst som saknar motstycke, folkets hyllningar och kanske det finaste Sverige har att erbjuda alla kategorier. Nu är hon aktuell med debutalbumet "Pretend" och en konsert på teatern i staden hon växte upp i!

Trots att Seinabo Sey endast är 25 år gammal har hon hunnit med mer än de flesta gör på en livstid. Den närmast explosionsartade första singeln “Younger” följdes av EP:n "For Madeleine", som tog henne på utsålda turne´er i USA och Europa, tv-framträdanden världen över, en Grammis som “Årets nykomling” och till en solklar position som Sveriges nästa stora popexport.

I våras kom uppföljaren "For Maudo" som även den översko¨ljdes av hyllningar och vars följande Sverigeturne´ möttes av utsålda hus landet runt, där varje spelning beskrevs som en framtida klassiker. I somras bländade hon internationella festivalpubliker pa° bland annat Glastonbury, Roskilde, Melt och i Sverige fick hon den stora äran att sätta punkt för hela festivalsommaren pa° Popaganda (en uppgift hon axlade med bravur och som långt inpå hösten fortfarande pratas om som en av sommarens bästa).

I fredags släpptes, efter två års väntan, debutalbumet "Pretend" – en hitkavlkad utan jämförelse, som redan höjts till skyarna i recensioner runtom i världen.

Som sångerska och liveartist har Seinabo Sey få konkurrenter, och med ett unikt uttryck som endast a¨r hennes har hon etablerat sig som en kommande världsartist – det största som kommit från Sverige på väldigt länge. I februari besöker Seinabo Sey Halmstad för en konsert som sent kommer att glömmas för de lyckliga som har turen att knipa en biljett.
Åldersgräns 13 år.

Konsert tid: ca 1h 45 miunter, ingen paus.

Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticnet.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.