x

LaGaylia Frazier
Nefertiti
D. 2016.30.01 Kl. 19:00

Nefertiti presenterar:
Lagaylia Frazier
Nefertiti - Göteborg
Lördag 30 januari 2016 kl 19.00
Ålder 18 år

Releasekonsert med Sveriges Queen of Soul!

LaGaylia Frazier är tillbaka med ett nytt album och i kväll bjuds det på releasekonsert på Nefertiti. Konserten blir en spännande mix av nya låtar och en och annan soulklassiker.

Idén till det nya albumet föddes för drygt ett år sedan i ett dynamiskt möte mellan LaGaylia och Sveriges King of Funk, Paulo Mendonca. Paulo och LaGaylia hittade varandra i sin kärlek till musiken och man började smida planer på ett album där man kunde kombinera sina olika influenser till något spektakulärt!

Paulo har skrivit musiken till flera av låtarna och bakom texterna står upphovsmän som Jessie J från England, Thomas ”TK” Karlsson och LaGaylia Frazier själv - för att nämna några. Vi kan förvänta oss ett pop/soul album med edgy beats, starka melodier och texter som kretsar kring teman som ligger LaGaylia nära hjärtat. Plattan är inspelad i Pama Studios med handplockade musiker, varav dom flesta medverkar i kvällens releasekonsert.

Producentteamet är ett samarbete mellan Paulo Mendonca och Magnus ”Mankan” Sedenberg. Albumet ges ut på skivbolaget Pama Records.

LaGaylia Frazier - sång
Paulo Mendonca - git.
Chris ”Jackson III” Ek - elbas, sång
Micke Haglund - keyboard
Magnus Höglund - tr.
Albin Grahn - trp, percussion, kör
Anneli Axelsson, kör

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook