x

Sven Ingvars - Jubileumskonsert 60 År
Conventum Kongress
D. 2016.09.04 Kl. 19:00

Äntligen är det dags igen för Sven-Erik Magnusson att med sitt band ge sig ut på vägarna. Hade någon 1956, året då Sven-Ingvars bildades, sagt till Sven-Erik Magnusson att han efter mer än ett halvt sekel fortfarande skulle göra konserter som hyllad, folkkär och omhuldad musikklenod hade han förmodligen skrattat högt och länge – ända bort till Frykensjöarna och den odödliga fröken Fräken. Men nu när turnébussen i Karlstad packas kan vi konstatera att så är fallet, efter ett otal antal mil samt även ett stundande hyllningsprogram i TV4 producerat av Mats Jankell kommer vi kunna ta del av Sven-Ingvars karriär. Så räkna med en hit parad av guds nåde från 50-talet och framåt, framförd av ett evigt ungt och evigt taggat Sven-Ingvars – kanske det mest genuina och unika band som det här landet någonsin har producerat.

Menybiljetter: Kom till Conventum och ät middag innan föreställningen. Pris 270 kr plus ordinarie biljettpris. Meny: Helstekt oxfilé med grillade grönsaker, potatisgratäng, kaffe & kaka. Mat äts 17:30-18:30.

Köpa menybiljett:
Välj Sektion B1 eller B6Klicka sedan på sektionen på sittplatskartan och välj plats. Klicka på ”Visa information” och dubbelkolla under pristyp så att det står Menybiljett (880 SEK).