x

Ty Dolla $ign
Debaser Medis
D. 2016.25.04 Kl. 20:00

Ty Dolla $ign, Ty$ eller Tyrone William Griffin, Jr. växte upp med en musikalisk far (som spelade i funkbandet Lakeside) och lärde sig vid ung ålder att spela bas och senare även trummor, gitarr, keyboard och MPC. Både rap och sång har varit en naturlig del av Tyrones liv, men det var först på YGs låt ”Toot it and boot it” från 2010 som allmänheten började få upp ögonen för den talangfulla rapparen/sångaren från Los Angeles.

Med hits som ”Or Nah”, ”Blasé”, ”In my room”, ”Paranoid” och ”Drop that kitty” är Ty Dolla $ign en av de hetaste hiphopakterna just nu. Han har redan hunnit samarbeta med artister som Wiz Khalifa, The Weeknd, Rae Sremmurd, Trey Songz, Charli XCX, Chris Brown, Tinashe , Future, Snoop Dogg, Major Lazer och Tyga för att nämna några!

EP:n ”Beach House” från 2010, hans åtta(!) mixtapes och framför allt debutalbumet ”Free TC” från november 2015 har hyllats av kritiker och gjort att Ty Dolla $ign just nu är en av de mest spännande hiphopartisterna i USA – och nu kommer han äntligen till Sverige!

25 april på Debaser Medis i Stockholm och 26 april på Pustervik i Göteborg är det som gäller. Fram till dess ska vi lyssna på albumet ”Free TC” och ladda för två grymma konserter!

Support: Krept and Konan

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 360 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 19.00
Start ca kl 20.00

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se