x

Bryson Tiller
Nobelberget, Sickla
D. 2016.11.04 Kl. 20:00

En av förra årets hetaste artister i hiphop och R&B-världen var albumaktuella Bryson Tiller. Kentucky-sonen hyllades av både Drake och Timbaland för sin genombrottslåt/monsterhit "Don't" och höstens debutalbum "TRAPSOUL" slog ner som en bomb i musikvärlden.

Albumet "TRAPSOUL", som släpptes via RCA Records i oktober, har hyllats och nådde plats 9 på Billboard 200 samt plats 4 på Top R&B/Hiphop Albums. Brysons debutalbum är helt skrivet av Tiller själv och produktionerna står bland annat Timbaland och The MeKanics för. På skivan får vi höra Brysons karakteristiska R&B, som influeras av både trap och hiphop, som har bidragit till att han redan har skapat ett namn för sig världen över. Han har bland annat kallats: "The hottest thing out of Louisville since Muhammad Ali" - ingen dålig beskrivning!

Kritiker (bl.a. Rolling Stone) har hyllat sångaren, rapparen och låtskrivaren och han har bland annat liknats vid Jeremih, Drake, PartyNextDoor och Tory Lanez. Själv har han sagt att han influeras av artister som Chris Brown, Omarion, R. Kelly, The-Dream, Lil' Wayne och Drake - samtidigt som han gör något alldeles unikt och eget - något vi ser fram emot att se live i Sverige under våren!

Med låtar som genombrottet "Don't" och hits som "Exhange" samt "Sorry not sorry" längtar vi efter att få se Bryson Tiller på en scen i Sverige, för allra första gången. Den 11 april är det dags - på Debaser Strand i Stockholm!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 250 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 20.00

Åldersgräns 13 år

Arrangör: www.livenation.se