x

Subkultfestivalen - 2-dagars
Folkets Park Trollhättan
D. 2016.12.08 Kl. 12:00

Subkultfestivalen är en kulturfestival belägen i Folkets Park, Trollhättan. Festivalen arrangeras under 2 dagar, 12-13 augusti 2016.


Subkultfestivalens inriktning är subkulturella och normöverskridande intressen, livsstilar och uttryck och vi har valt att fokusera på subkulturer såsom goth, synth, postpunk, indie, metal, punk, emo, lolita, industrial, elektronica och dylika subkulturer.

Subkultfestivalen innehåller både musik, konst, dans, shower, teater, musikal, workshops, levande marknad och spex.

Festivalen fokuserar även på att göra en skillnad i samhället genom att belysa viktiga ämnen såsom utanförskap, diskriminering, hatbrott, mobbing och tillgänglighet. Eftersom Subkultfestivalen är en mötesplats är alla välkomna att besöka Subkultfestivalen, allt från den hängivna gotharen till den nyfikne personen utan någon som helst koll på subkultur.

 

PRAKTISK INFORMATION

ORDINARIE BILJETT

Säljs fram tills entrén öppnar kl. 12.00 på Fredagen den 12:e aug. Därefter säljs biljetter på plats i entrén om det finns biljetter kvar.

VIKTIG INFORMATION GÄLLANDE ÅLDERSGRÄNSER PÅ FESTIVALEN

15-årsgräns gäller på hela festivalen samt camping utan målsmans sällskap.

Är du under 15 år så måste du ha med dig målsman och alla måste kunna legitimera sig i entrén.

Är du under 11 år gammal går du in gratis på festivalområdet (du måste kunna legitimera dig).

Inget barn under 3 år fyllda får vistas på festivalområdet eller på campingen.

Alla mellan 3 år och 14 år måste bära hörselkåpor på festivalområdet av säkerhetsskäl. Målsman ansvarar för att barnet bär hörselkåpor, öronproppar räcker inte. Målsman som trots tillsägelse inte ser till att sitt barn använder kåpor under konsert kommer att avvisas från området tillsammans med barnet.

Det går att köpa hörselkåpor på plats om man glömt att ta med sig detta.

CAMPING

Tältcampingen ligger på ca 15 minuters promenadavstånd från Festivalområdet på ett område som kallas Knorren.

Det är 15 årsgräns utan målsmans sällskap. Inget barn under 3 år fyllda får vistas på campingen.

OBS! Alla måste ha campingbiljett för att få tillträde till campingen.

Camping går att välja som tillval till en 2-dagarsbiljett och gäller från Torsdagen den 11:e aug kl. 14.00 t.om. Söndagen 14:e Aug kl. 12.00. En campingbiljett kostar 100.- per person.

Viktigt! På campingen får ej glasflaskor medtagas och Sveriges lagstiftning angående alkohol och droger gäller. Alla som bor på campingen måste följa särskilda bestämmelser angående brandvägar och säkerhet på platsen. Partytält är tillåtet i mån om plats. Triangakök får användas på anvisade platser. Öppen eld är förbjudet!

TILLGÄNGLIGHET

Det är full tillgänglighet för rullstolsbrukare. 1 Ledsagare/brukare går in gratis. För Rullstols- och Ledsagarbiljetter kontakta Biljettforums Customer Service: 0771-130150 på vardagar 10-17.