x

Marching for Love
Lisebergshallen
D. 2016.19.03 Kl. 19:00

Missa inte en fantastisk musikupplevelse för alla åldrar, med en stor ungdomskör från Göteborg som tillsammans med artister från Sverige och Sydafrika ger Dig en oförglömlig kväll. 
Medverkar gör Ken Wennerholm och Göran Rudbo i Triple & Touch. Tillsammans med sydafrikanska artisten Thandiwe Mazibuko och fantastiska Star Choir South Africa. 
Gästartister för kvällen är Gladys Del Pilar.
 
”Varm, varierande och storslagen. En afrikansk injektion i ett kylslaget Sverige” 
Norrköpings Tidningar
 
”En av de mäktigaste känslor jag upplevt i hela mitt liv” 
Måns Zelmerlöw
 
”Det coolaste jag varit med om” 
The Moniker
 

Nu är Star for Life tillbaka med sin populära konsertturné som vi kallar Marching for Love. Det är en landsomfattande ungdomsmanifestation och en spännande fortsättning på den fantastiska resa som redan upplevts av mer än 100 000 människor i Sverige. 200 skolor och 35 000 elever har medverkat under tidigare turnéer.

Star for Life har under 10 år samlat svenska ungdomar för inspirerande konserter tillsammans med Sydafrikanska Star Choir som består av ungdomar direkt från Star for Lifes skolor i Sydafrika. Konserterna leds av Göran Rudbo och Ken Wennerholm i Triple & Touch.
Detta har resulterat i oförglömliga möten genom sång & musik för de deltagande eleverna och för en entusiastisk publik. Projektet finansieras av Svenska PostkodsLotteriets mångfaldssatsning.

Längd ca 2 tim, ingen paus

Ingen åldersgräns