x

Jill Johnson
Solgården, Tylösand
D. 2016.27.07 Kl. 19:00

Välkommen på konsert med Jill Johnson den 27 juli, Tylösand, Halmstad

Jill blev totalt omfamnad av Svenska folket när första säsongen av hennes egna TV-serie ”Jills veranda” sändes i SVT hösten 2014. Som bevis på tittarnas kärlek vann programmet också hela tre ärofyllda pris på Kristallengalan samma år och att fortsätta med ytterligare en säsong blev en självklarhet.
Under Vintern och våren 2016 tar sig Jill tid att smälta det gågna årets alla fantastiska upplevelser, och full av inspiration läggs sedan fokus på att skriva ny musik till kommande soloalbum som planeras att släppas under hösten 2016.

Dessförinnan, till sommaren 2016 är det dock precis som sig bör dags för en mindre turné tillsammans med bandet hon kamperat ihop med i många år, och det lovas en publiknära och härligt gungande konsert där rak och innerlig rock, country och bluegrass kommer att levereras med enorm spelglädje!

"Turnén sommar 2016 har ännu inget namn, min nya platta är bara precis påbörjad och ändå vet jag att det kommer att bli en magisk sommarturné! Med två säsonger av Jills veranda i ryggen och otroligt många genomförda livegig är jag vansinnigt inspirerad och mjuk. Fina förutsättningar för den låtskrivarbubbla jag nu tänker mej att vintern och våren skall bli. Jag har börjat skriva och det känns bra, så skönt, spännande och omskakande. När jag har reflekterat färdigt kommer jag att sprängas om jag inte får komma ut och spela musiken för er. Sommarens konsert blir vad den alltid blir, rockig, rootsy och varm. Jag längtar efter er redan! Vi ses i sommar! /Jill"Lite saker att tänka på:
Grindarna öppnar 19.00
Kom i god tid.

Vi har försäljning av Öl o Vin etc. samt god mat.
Medtag i möjligaste mån kontanter, för att snabba på köerna.
Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.
Ej heller egen mat o dryck.
Åldersgränsen är 18 år ( 13-17 år i målsmans sällskap )


www.nojet.se