x

Miriam Bryant & Hoffmaestro
Solgården, Tylösand
D. 2016.20.07 Kl. 19:00

Välkommen på konsert med Miriam Bryant & Hoffmaestro den 20 juli, Tylösand, Halmstad
OBS! DET FINNS INGA LEDIGA BILJETTER NU, BILJETTER FINNS TILL SPELNINGEN I VARBERG 8 JULI !


Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda för¬väntningarna, och mer därtill... redan 2013 sålde Singeln ''push play'' dubbel
platina och blev en av P3:s mest spelade låtar, vilket även gav henne en nominering till P3 Guld som årets nykomling. men det var ju i och med "Så Mycket Bättre" i höstas som hon fullkomligt exploderade
i det svenska folkhemmet. Kaxig, respekt-lös och ofantligt begåvad träffade hon klockrent i tv-publikens hjärtan, och t ex har hennes versioner av "Sista morgonen" (som ju i Miriams version blev "one Last time") och "Ett sista glas" har streamats över 30 miljoner gånger på Spotify. i vår och sommar ger hon sig ut på turné, vilket den 20 juli alltså tar henne till Solgården i Tylösand. Det missar vi inte, eller hur?

Hoffmaestro är det väloljade turné-maskineriet som gått från klarhet till klarhet på sina segertåg runtom i landet, och har nu cementerat sin position som ett av sveriges bästa och mest sevärda liveband. dessutom har deras hit ''highway man'' nu hela 43 miljoner streams på spotify.
efter ett års 'uppehåll' så är Tylösands favoriter tillbaka på solgården den 20 juli, och vi kan garanterat utlova detta som årets partykväll!
______________________________________________________

Lite saker att tänka på:
Grindarna öppnar 19:00
Kom i god tid. Miriam Bryant inleder, sedan Hoffmaestro

Vi har försäljning av Öl o Vin etc. samt god mat.
Medtag i möjligaste mån kontanter, för att snabba på köerna.
Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.
Ej heller egen mat o dryck.
Åldersgränsen är 18 år ( 13-17 år i målsmans sällskap )


www.nojet.se