x

Jill Johnson & Jerry Williams
Societetsparken
D. 2016.05.08 Kl. 18:00

Ladda för en helkväll i Societetsparken fredagen den 5 augusti. Då har vi två stjärnor, två generationer och två konserter, på scen, samma kväll!

Jill Johnson blev totalt omfamnad av svenska folket när första säsongen av Jills veranda sändes och att fortsätta med ytterligare en säsong, vilken sändes under den gångna hösten, blev en självklarhet. Nu laddar hon för albumsläpp och inte minst för en sommarturné. Fredag 5 augusti står hon på Societetsparkens scen i Varberg och det lovas en publiknära och härligt gungande konsert där rak och innerlig rock, country och bluegrass kommer att levereras med enorm spelglädje!

"Turnén sommar 2016 har ännu inget namn, min nya platta är bara precis påbörjad och ändå vet jag att det kommer att bli en magisk sommarturné! Med två säsonger av Jills veranda i ryggen och otroligt många genomförda livegig är jag vansinnigt inspirerad och mjuk. Fina förutsättningar för den låtskrivarbubbla jag nu tänker mej att vintern och våren skall bli. Jag har börjat skriva och det känns bra, så skönt, spännande och omskakande. När jag har reflekterat färdigt kommer jag att sprängas om jag inte får komma ut och spela musiken för er. Sommarens konsert blir vad den alltid blir, rockig, rootsy och varm. Jag längtar efter er redan! Vi ses i sommar! /Jill"

Två år efter supersuccén med ”The Farewell Show” kunde Jerry Williams inte hålla sig från musiken och scenen längre. I höstas gav han både ut ett nytt album och hade premiär för showen ”Man måste få lira”. Showen hade nypremiär häromveckan och fick ett lysande mottagande. ”Trodde Jerry Williams verkligen själv att han kunde hålla sig ifrån rocken? På premiären fullkomligt osar han av spelglädje.” skrev Expressen. Nej, Jerry kan inte hålla sig! Det blir en lång konsertturné i sommar, och den 5 augusti kommer han alltså till Societetsparken.

Jerry kan mer eller mindre beskrivas som en levande legend med sina 50 år som artist och har under åren hunnit släppa mer än 50 skivor. Han kännetecknas som en av rock’n'rollens stora och har genom sin karriär turnerat som förband åt Beatles på deras Sverigeturné 1963 och avverkat hits som "Did I tell you", "I can jive" och "Who´s gonna follow you home". Under 2012 slog sig Jerry återigen in på Svensktoppen med låten "Cancel the wedding".

Trots detta är det nog som liveartist han gjort sig mest känd och älskad. De senaste åren har han gjort succé med showen "Dynamite", julshowen "Jerry Christmas" på Grand Hotel i Stockholm och över 250 000 sålda biljetter till ”Jerry – The Farewell Show”.

Lite saker att tänka på:
Grindarna öppnar 18.00, slut ca 22:45
Konsert start ca 19.30 med Jill Johnson och Jerry Williams avslutar

Vi har försäljning av Öl o Vin etc. samt god mat.

Endast kort inne på området

Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.
Ej heller egen mat o dryck.

Åldersgränsen är 13 år, pga socialstyrelsens regelverk. (SOSFS 2005:7).

www.nojet.se