x
Rihanna - Anti World Tour

Rihanna - Anti World Tour
Malmö Arena
D. 2016.02.08 Kl. 19:30

Malmö Arena
Tisdag 2 augusti 2016 Kl 19:30 Dörrar 18:15
RIHANNA TILL MALMÖ I SOMMAR

För några veckor sedan släpptes hennes fantastiskt hyllade åttonde album ”Anti”. Vi är nu väldigt glada att kunna meddela att Rihanna tar sin ”Anti World Tour” inte bara till Stockholm och Tele2 Arena den 4 juli, utan även till Malmö och Malmö Arena den 2 augusti.

Som support i Malmö ser vi ingen mindre än Big Sean och DJ Mustard.

Biljetterna släpps onsdagen den 24 februari kl 9.00.

Rihanna är en modern ikon både inom musik-, nöjes- och modevärlden. Hon har sålt över 54 miljoner album och 210 miljoner digitala låter världen över – vilket gör henne till den artist som sålt mest digitalt genom alla tider.

Hon har släppt 8 album, 13 USA-ettor och vunnit 8 Grammys, och är med sina 7 miljarder views den mest spelade på Vevo/Youtube., för att inte tala om hennes storlek inom hennes sociala medierna. Rihanna är en av vår tids absolut största och viktigaste superstjärnor.

Nu är hon här med sitt åttonde album ”Anti” som har blivit hyllat av kritiker över hela världen som ett av hennes (om inte det) bästa albumet i hennes otroligt framgångsrika karriär.

Vi är väldigt glada att kunna hälsa Rihanna välkommen till Malmö Arena denna sommar!

TIDAL-medlemmar kommer erbjudas ett exklusivt förköp som startar 22 februari kl 9.00 till 24 februari kl 8.00. Mer info om detta och hur man blir medlem via TIDAL.com.

Datum
2.8 - Malmö Arena, Malmö

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga. (SOSFS 2005:7)

Rullstol är inkl 1 ledsagare. Ytterligare ledsagare köper vanlig biljett. Rullstolsplatserna finns på sektion 14-15. Kan köpas fr o m 24/2 Kl 09:00

Endast direktbetalning.

Max 8 biljetter/person

VIP Packages kan du köpa här: Klicka här!

Kassan på Malmö Arena öppnar 2 timmar innan konsert.

Du som valt leveranssätt eBiljett för utskrift, glöm inte att skriva ut dina biljetter. Biljetten kan även visas upp i din smartphone vid inpassering