x
Bruce Springsteen & the E Street Band

Bruce Springsteen & the E Street Band
Ullevi
D. 2016.25.06 Kl. 20:00

Bruce Springsteen och Ullevi är en sällsynt lyckad kombination fylld av glädje, rock och ren magi. ”The River Tour” lär bli ännu en musikalisk milstolpe i Ullevis snart sextioåriga historia.

Turnén ”The River Tour” är döpt som en hyllning till klassiska albumet ”The River’s” 35-årsjubileum. Den redan hyllade turnén drog igång i Pittsburg i januari och landar alltså på Nordens största arena Ullevi på Midsommardagen. Hand upp den som vill fira midsommar på Ullevi?

Säg Ullevi 1985. Är du det minsta rockintresserad så vet du att det var det året som Bruce Springsteen nästan rockade sönder arenan under sina spelningar den 8 och 9 juni. Nu var det aldrig någon fara med Ullevi men det upptäcktes sprickor i betongen vilket gjorde att arenan fick förstärkas. Sedan den dagen kallar Springsteen sin tolkning av "Twist and shout” helt enkelt för "the stadium breaker”. Känner du gunget redan?

Notera att max antal biljetter är totalt ÅTTA per person, men endast FYRA av dessa får vara i prisklass 1. Det går alltså bra att köpa t.ex. fyra biljetter i prisklass 1 plus fyra biljetter i prisklass 2, 3, etc. men INTE mer än sammanlagt åtta biljetter/person. Alternativt kan man välja åtta biljetter i någon av prisklasserna 2-5.

Åldersgräns 13 år pga särskilda ljudvolymsbestämmelser

Rullstolsplatser bokas via Got Event biljett på telefonnummer 031-811020
Rullstolsplatserna är belägna överst på sektion U

Till denna konsert existerar inga biljetter på marknaden förrän 25 februari kl 9.00. Det erbjuds inga som helst förköp till denna konsert. Ticketmaster (Ticnet) är den enda auktoriserade återförsäljaren av biljetter till denna konsert