x

Carola & Måns Zelmerlöw - Special Guest: Peg Parnevik
Nääs Slott
D. 2016.14.08 Kl. 17:00

Nöjet Konsert & Live Nation presenterar Carola + Måns Zelmerlöw - Special Guest: Peg Parnevik

Carola
Med tre utsålda turnéer som hyllats av både press och publik kan vi konstatera att Carolas återkomst på livescenen är lika efterfrågad som förtrollande.
Några av de fantastiska recensionerna under 2015:

”.. en hysteriskt underbar comeback.” Anders Nunstedt, Expressen

”...det råder ingen tvekan om att Carola har fått en nytändning” Håkan Steen, Aftonbladet

”Sällan har väl publiken stått upp så mycket under en spelning i konserthusets stora sal. … kan sammanfattas med ord: succé.” Stefan Warnqvist, UNT

Under hennes mer än 30-åriga karriär har Carola Häggkvist etablerat sig som en av Sveriges mest framgångsrika artister. Låtar som ”Främling”, ”Mickey” och ”Fångad Av En Stormvind” (med vilken hon ju vann Eurovision Song Contest 1991)
är en del av den svenska musikhistorien och få artister kan stoltsera med fler guld- och platinasäljande album (13 stycken). 2014 glänste Carola i ”Så Mycket Bättre”. Hennes medverkan och låtversioner hyllades enormt och media skrev att den säsongens rekordhöga tittarsiffror var ett resultat av ”Carola-effekten”.

Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw är långt ifrån nykomling på de stora scenerna och har sedan sitt genombrott fått en självklar plats i den svenska publikens hjärta. Som artist har Måns deltagit i några av svensk televisions allra mest populära och älskade program (Idol, Melodifestivalen, Så ska det låta), och han har dessutom varit programledare för lika många av dem (bl.a. Sommarkrysset, Melodifestivalen och Allsång på Skansen).

Som något av en veteran återvände Måns till förra årets upplaga av Melodifestivalen med ”Heroes”. Resultatet? Den största segern någonsin i svensk Melodifestivalhistoria, och senare även jordskredsseger i Eurovision. Kort därpå släpptes Måns senaste album ”Perfectly Damaged” vars andra singel ”Should Have Gone Home” ar klättrat högt på listorna såväl hemma som i Europa, där Måns även har turnerat flitigt det senaste året. Vid sidan av att vara artist och programledare driver Måns bland annat välgörenhetsprojektet ”Zelmerlöw & Björkman Foundation” tillsammans med Jonas Björkman och i maj står Måns återigen på Globens scen, denna gång som programledare för Eurovision Song Contest.

Peg Parnevik
Senaste året har Peg Parnevik och hennes familj vunnit svenska folkets hjärtan med sitt hyllade TV-program. I slutet av mars klev Peg in i strålkastarljuset som artist med debutsingeln ”Ain’t No Saint” – en låt som gjort fullkomlig succé med sina 15 miljoner streams. I början av sommaren kommer ny musik från Peg och därefter väntar hennes första sommarturné i Sverige – ”Ain’t No Saint Tour”.

Det är få som har missat Peg Parnevik det senaste året – hon flög in som en frisk fläkt i våra TV-rutor i det hyllade och Kristallenbelönade Parneviks förra året. Peg har skrivit texter, sjungit och dansat sedan barnsben och ”Ain’t No Saint” har hon skrivit tillsammans med Josefin Glenmark och Erik Lewander. Låten har på bara två månader nått platinastatus med över 15 miljoner (!) streams. Den låg länge etta på Spotifys svenska topplista och klättrade snabbt upp till en andraplats på Spotifys Global Viral Chart – en otrolig bedrift som få svenska debutanter kan stoltsera med.

Lite saker att tänka på:
Grindarna öppnar 17.00. Konserten äger rum på ängen framför Lekhuset.
Kom i god tid!

18.00 PEG PARNEVIK

18.45 MÅNS ZELMERLÖW

20.30 CAROLA

Enklare förtäring såsom korv,hamburgare,kaffe,läsk finns att inhandla.
Picnick kan medtagas dock ej glasflaskor och glas.
Stolar kan medtagas i samband med någon form av fysiskt handikapp.

Välkomna önskar Nöjet Konsert & Nääs Slott!

Barn 0-6 år fritt inträde i målsmans sällskap, barnpris för barn mellan 7-12 år, från 13 år ordinarie pris.
Paraplyer, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.

www.nojet.se