x

Live at Konserthuset - Good Harvest
Örebro Konserthus
D. 2016.26.04 Kl. 19:30

Välkommen till Örebros nya livescen i konserthusets restaurang. En plats för dig som gillar musik i en avslappnad miljö, gärna i kombination med mat och mingel.

På vår scen kan du se och höra musik i världsklass, kom hit och bli överraskad! Artisterna på Live at konserthuset är handplockade av Live at Heart där samtliga har gjort stor succé.

Good Harvest är Hanna Enlöf och Ylva Eriksson, en duo med röster i perfekt samklang, briljant gitarrspel och fenomenala arrangemang. Med en blandning av tidlös americana och en liten hint av folkmusik har de hittat ett helt eget nyskapande sound och en musik som greppar tag i lyssnaren från första sekund. Hanna och Ylva kallar sig för musikaliska tvillingar – något som skiner igenom både i musiken och deras samspel på scen, där de två på något magiskt sätt lyckas bilda en summa större än två.

Med deras sammanvävda röster, självklara musikalitet och starka texter är det inte förvånande att paralleller ofta dras mellan Good Harvest och giganter som Simon & Garfunkel och Crosby, Stills & Nash. Duon har lyckats bygga upp en gedigen fanskara, mycket tack vare det intensiva turnéschemat de senaste åren som gett ett rykte som en fantastisk liveakt och löften om en framtida succé.

Good Harvest spelade på festivalen South By South West i USA 2015, blev "Årets Nykomlingar" på Dalecarlia Music Awards 2014 och fick Live At Hearts låtskrivarstipendium samma år. EP:n Bottom Dollar hyllades stort när den kom ut 2014 och nu är Falu-duon mitt inne i inspelningen av sitt debut-album som väntas släppas i höst - ett album efterlängtat av många.

Plats: Örebro Konserthus, restaurangscenen
Biljettpris: 120 kronor inkl. serviceavgift.
OBS: Köp av konsertbiljett krävs, även om ni bokat bord.

Biljetter köps på www.ticnet.se, Örebrokompaniet samt i biljettkassan på Örebro Konserthus 30 min innan konserten.