x

Magda Mayas & Nina De Heney + Hanna Paulsberg Med Svenska Vänner
Nefertiti
D. 2016.28.04 Kl. 19:00

Klubb Entra & Nefertiti presenterar:
Magda Mayas & Nina De Heney + Hanna Paulsberg med Svenska Vänner
Nefertiti - Göteborg
Torsdag 28 april 2016 kl 19.00
Ålder 18 år

Det behövs fler rum för musik, rum där musiken får vara musik. Klubb ENTRA är en sån plats. Välkommen in i en värld där uttrycket och konsten står i fokus. Upplev och upptäck ny inspiration. Se nytt, tänk nytt, öppna upp och dela. Musiken och mötet står helt i fokus, med nyfikenheten som en lysande ledstjärna.

Magda Mayas & Nina De Heney
Magda Mayas, född 1979, en pianist bosatt i Berlin. Magda har utvecklat ett eget musikaliskt vokabulär där hon använder både insidan och utsidan av instrumentet, ofta med objekt och preparation. Denna kväll utforskas improvisationsmusiken tillsammans med Göteborgs egna Nina de Heney. Ett spännande möte som varmt rekommenderas!

Magda Mayas – p.
Nina De Heney – b.

Hanna Paulsberg med svenska vänner
Hanna Paulsberg, bosatt i Oslo, jobbar främst med jazz och rytmisk improvisation och har genom åren hunnit med att spela tillsammans med t ex Marilyn Mazur, Chris Minh Doky, Jimi Tenor, Magnus Lindgren, Georg Riedel. Hon har turnerat och spelat i Skandinavien, Madagaskar, Angola, Indonesien, Singapore, Grönland, Irland, England och stora delar av Öst-Europa. Denna kväll delar hos scenen med musiker bördiga från Västsverige. Bandet kommer att bjuda på kompositioner av samtliga medlemmar.

Hanna Paulsberg – sx.
John Holmström – p.
Alfred Lorinius – b.
Anna Lund – tr.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook