x

Aesthetic Perfection: The Old School Show
Musikens Hus
D. 2016.06.05 Kl. 20:00

Musikens Hus presenterar:
Aesthetic Perfection: The Old School Show
Support: Stereo Juggernaut + Telemark + Shiv-R
Musikens Hus - Göteborg
Fredag 6 maj 2016 kl 20.00
Ålder 18 år eller målsmans sällskap. Fullständiga rättigheter.

Aesthetic Perfection
Aesthetic Perfection är ett amerikanskt elektroniskt musikprojekt grundat av Daniel Graves 2000. Missa inte Aesthetic Perfections enda Sverigespelningar i år! 6 maj i Göteborg (Musikens Hus) och 7 maj i Stockholm (Debaser Strand). Senast de var i Sverige var över ett år sedan, så detta är exklusiva spelningar!

http://www.aesthetic-perfection.net/

Stereo Juggernaut
Stereo Juggernaut har landat från yttre rymden med en högoktanig ljud från framtiden. De är ett Londonband som fascinerar sin publik med sin mörka och romantiska industri alt-rock & roll. Skitigt och graciöst, deras liveframträdande resulterar i en kväll med melankoli, med sångaren Ben Mains schizofrena sångstil.

https://www.facebook.com/StereoJuggernaut/

Telemark
Telemark grundades i slutet av 2013, som ett soloprojekt, genom multiinstrumentalist och ljudtekniker Elliott Berlin (Aesthetic Perfection, Combichrist, Dubmood, D-Tox). Telemark satsar på att fånga rösten och pulsen från hans verklighet. Telemark är en observation; sekvenser, syntetiserat, akustisk och elektrifierad.

https://www.facebook.com/telemarkmusic/

Shiv-R
Ett slagkraftigt men ändå elegant, är Shiv-R är ett monstruöst förföriskt projekt från Australien. Bandet skapar en unik ljud- och visuell estetik.

http://shiv-r.com/

DJs under kvällen är The Fixx (PlusOne) och Johnny Batcat (Darkroom)

www.musikenshus.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook