x

Tremonti
Debaser Strand
D. 2016.21.06 Kl. 19:30

Heavy metal-bandet Tremonti bildades som ett soloprojekt av hyllade gitarristen och sångaren Mark Tremonti (Creed och Alter Bridge) 2011, men blev snabbt en grupp när han inkluderade Eric Friedman (Creed och Alter Bridge), Garret Whitlock och Wolfgang Van Halen (Van Halen) i bandet.

Med speed metal, hårdrock och melodisk sång har Tremonti snabbt skapat ett namn för sig själva och albumen "All I Was" (2012) och "Cauterize" (2015) har båda samlat på sig flera 5/5 recensioner och har hyllats unisont av kritiker och fans världen över. Snart är det alltså dessutom dags för skiva nummer tre; "Dust", som blir en fortsättning på "Cauterize" - och släpps lös till fansen i slutet på april!

Bandet har sedan debutalbumet 2012 turnerat och spelat i slutsålda lokaler och på festivaler runt om i världen. Själv säger Mark Tremonti:
"The great thing about touring as a band is you realize what songs excite you on the road. That’s why when we got back into the studio, we followed the path we did and fortified this sound."

Snart kommer det efterlängtade tredje albumet och inte långt efter det kan vi äntligen välkomna Tremonti till Sverige för första gången. På tisdag den 21 juni är det dags - Tremonti på Debaser Strand!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 260 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud.

Insläpp kl 18.30
Start ca kl 19.30

Åldersgräns 18 år

Arrangör: www.livenation.se