x

Gospel Night
Fjäderholms scenen
D. 2016.26.05 Kl. 19:30

Gospel Night är en gospelkväll med Immanuel Gospel med gäster som flyttar ut till skärgården. Detta är ett unikt tillfälle att komma ut till Stockholms närmaste skärgårdsö och uppleva en kväll med gospel.

Immanuel Gospel bildades 1991 och har sin fasta hemvist i Immanuelskyrkan i Stockholm. En församling som tillhör Svenska Missionskyrkan. Körledare är Nina Tellander. Körmedlemmarna har olika bakgrund och stil, men alla har de en sak gemensamt: De tror på gospelmusikens kraft.

Immanuel Gospel har ett budskap att förmedla och vill göra det på ett sätt som både berör och underhåller. En kör som betonar kärleken, men också kampen för en bättre värld. En kör som går sina egna vägar, som sjunger på så skilda ställen som i kyrkan, på krogen, på tv-galor och festivaler, i sydafrikanska kåkstäder, för hemlösa i Stockholm och nu också i Stockholms skärgård!

Kvällen bjuder på en rad spännande gästartister!

I biljettpriset ingår båtresan tur och retur från Nybrokajen i centrala Stockholm. Konsertbåten avgår kl 18.30. Mer info finner du på vår hemsida.
www.fjaderholmsscenen.se