x

Jazzserien För Barn - Manne Gräver Ett Hål
Nefertiti
D. 2016.20.03 Kl. 13:00

Nefertiti Jazz Club presenterar:
Jazzserien för Barn - Manne gräver ett hål
Nefertiti - Göteborg
Söndag 20 mars 2016 kl 13.00
På scen c:a 14.00
Inegn åldersgräns

"Manne gräver ett hål - en musiksaga"

Tänk er en ljudbok fast vi får uppleva den live med musik som vandrar mellan genrerna jazz, blues och gospel!

Föreställningen är en högläsning av ”Manne gräver ett hål” , med sin egen musiktrio där berättelsen avbryts gång på gång av busiga dockor, sånger och roliga dialoger. Samtidigt som det är en konsert är det även en dockteater, filmvisning – allt sitter ihop, ömsint sammansvetsat.

Med sig har man en två meter hög bok med autentisk framsida som – när den öppnas – fungerar som projektionsyta för animationerna – bokuppslagen. Vi kommer att få möta Berättaren som bara fungerar med sin sagohatt på huvudet, Manne som är en talande docka och den fräcka Herr Bomm i sin luftballong.

I musiksagan "Manne gräver ett hål” får vi höra hur det gick för Manne och hans pappa den där dagen på stranden när vädret slog om och allt blev kallt och tråkigt. Vad gör man på en strand när det inte går att bada? När vinden isar, glasskiosken är stängd och skrattmåsarna har slutat skratta. - vad gör man då?

”Manne gräver ett hål” handlar om att inte bli sedd och tagen på allvar, det handlar om envis vilja och besvikelse. Men det handlar också om att förstå vikten av att samarbeta och att man då kan uppnå vad som helst. Vi gräver – tillsammans. Och vi hoppas att när ridån går ner – så har vi upplevt ett äventyr och dessutom lärt oss en hel del klokheter!

Med ord, musik, sång och bild berättar författarna sin saga där barnen utmanas i jazzens värld. Från Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm till Jazzklubben Nefertiti!

Läs gärna mer om föreställningen, författarna och musikerna på http://www.manneboken.se

Info:
Föreställningen är ca 40 min.
Lunchmeny för barn och vuxen. (Micro finns tillgänglig för barnmat)
Ansiktsmålning och lekhörna.

www.nefertiti.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook