x

Honeyboy Slim & His Bad Habits Mfl
Hotell Hulingen
D. 2016.04.06 Kl. 17:00

Ok boys and girls, women and men, låt oss presentera Vetland´s musikgenier – Honeyboy Slim & The Bad Habits, Five Finger Discount och Lightnin´Jay hos oss lördag 4 juni! En fullspäckad kväll med rock´n´roll!

För att kunna umgås och chilla mellan banden låser vi upp dörrarna tidigare, dvs kl 17.00. Då står även en amerikansk hamburgerbuffé klar för de som önskar stilla hungriga magar.

Vid 18.00 går sedan första bandet på, enmannabandet Lightnin`Jay som tillsammans med sin gitarr och sitt trumset kör svängig, bluesig rock´n´roll.

Senare äntrar Five Finger Discount scenen. Detta tvåmannaband kör för punkigt för att kalla sig blues och för bluesig för att kunna kalla sig punk. Kort och gott, de kör sitt eget sound med blues, rock´n´roll och punkinfluenser. Sedan de sist besökte oss har de vart i studion med Jugglo bakom spakarna och vi kan antagligen förvänta oss en och annan ny dänga från dessa.

Avslutar gör vi med Honeyboy Slim & The Bad Habits. De har tidigare spelat hos oss och de har även synts på Hultsfreed Hayride. Både som egen akt och som kompband för Nikki Hill. Detta band skall även strax över kontinenten för att spela på självaste Viva Las Vegas. Oh yeah!

Kvällen erbjuder alltså tre konstellationer utifrån Habitsárna, don´t miss out!

Snurrar skivor gör Hayride Crew. På med dansskorna!

Buffe 185kr, Boendepaket från 595kr.

Boka boendepaket och bord till buffén på 0495-121 50 eller maila [email protected]