x

Ida Bang & the Blue Tears
Musikbåten Blidösund
D. 2016.10.06 Kl. 18:30

Ida Bang & The Blue Tears
Blott 24-åriga Ida Bang räknas som det nya stjärnskottet på den svenska blueshimlen, och sågs förra året som artist, producent och initiativtagaren till Ladies Got The Blues, en hyllningskonsert till alla stora kvinnliga bluesmusiker genom tiderna, vilket sålde ut och blev en otrolig succé.
Sväng, känsla och spelglädje är vad bandet förmedlar. (10/6)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15