x

Anna Christoffersson & Steve Dobrogozs
Musikbåten Blidösund
D. 2016.15.06 Kl. 18:30

Anna Christoffersson & Steve Dobrogosz
” Hon är soul, jazz och pop, kan bita ifrån som Aretha Franklin och smeka som Lisa Nilsson, men låter allra mest som sig själv ... Det bästa jag hört på mycket, mycket länge", skrev DN:s Martin Nyström om albumet Rivertime, som Anna och Steve släppte hösten 2008, och gav det toppbetyg. Anna och Steves spelningar är ett lustfyllt musikäventyr som är ett återkommande sommarinslag på Blidösund (15/6)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15