x

Ulrik Munther
Musikbåten Blidösund
D. 2016.19.07 Kl. 18:30

Ulrik Munther
Redan som 15 åring gjorde Ulrik Munther succé i Lilla Melodifestivalen och Melodi Grand Prix. . Han har gjort en lång resa på bara fem år och har lyckats gå från flickidol till etablerad musiker. I augusti 2012 släppte han sitt självbetitlade debutalbum som gick rakt in på albumlistans första plats och de senaste åren har han turnerat och stått på Sveriges största scener. Nu har han hunnit fylla 22 och gjorde förra året albumet ”Allt jag ville säga” som han har skrivit tillsammans med vännen Jonas Gardell vilket resulterat i Ulriks första album på svenska. Trots sin unga ålder är han idag en av de mest framträdande singer/songwriter artisterna i Sverige. (19/7)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15