x

Arja Saijonmaa
Musikbåten Blidösund
D. 2016.11.08 Kl. 18:30

Arja Saijonmaa
Arja kom nyligen ut med sitt första album på 15 år. ”Dig har jag kär… min svenska sångbok”, är 13 sånger om livet och smärtan. Trogen sig själv har hon lyft fram sånger som tilltalat hennes hjärta. Sånger med innehåll både textmässigt och melodiskt Nu vill jag hylla den svenska visan, de stora klassikerna, den stora berättelsen, den underbara lyriken och de tidlösa melodierna, säger Arja som förra året gjorde sin debut på Musikbåten. I år har vi glädjen att presentera henne både för Stockholmspubliken men även på en kryssning från Norrtälje!
Inte högt över havet, men väl ut på sjön med denna stora artist! (11/8 & fr. Norrtälje 13/8)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15