x
Weeping Willows & Doug Seegers

Weeping Willows & Doug Seegers
Scen på Bônn
D. 2016.28.07 Kl. 18:00

Weeping Willows och Doug Seegers gör tre exklusiva konserter tillsammans i Sommar!

Allt sedan Magnus Carlson var gäst i det numera historiska avsnittet av Jills Veranda har Doug Seegers och Magnus varit goda vänner och pratat om att de skulle vilja göra något roligt tillsammans. Nu har tiden äntligen kommit. Både Doug och Magnus band Weeping Willows är albumaktuella i vår och kommer att göra omfattande turnéer i sommar. Vännerna återförenas för tre exklusiva dubbelkonserter med Weeping Willows och Doug Seegers i Hamburgsund, Hudiksvall och Alvesta.

”Jag har med tiden fått klarare minnen av när Jill, Magnus och TV-teamet upptäckte mig. Magnus var en stor del i att jag fick chansen att spela in ”Going Down To The River” och liksom Jill jätteviktig för allt det fantastiska som hänt mig sedan dess. Magnus var väldigt uppskattande och stöttande redan när vi träffades på Stacys härbärge och har så varit sedan dess” säger Doug när han berättar om sommarens spelningar. ”Jag har med mig mitt band och Magnus sitt så det kommer bli en riktig fest” fortsätter Doug.

Magnus minns mötet ”när jag besökte Jills Veranda i Nashville hade jag äran och den stora turen att av en ren slump stöta på Doug Seegers när han var gatumusikant. Jag blev omedelbart tagen av hans musikaliska uttryck. De som sett tv-programmet vet. Då visste jag så klart inte vad framtiden hade i sitt sköte. Men det blev svensk tv/musikhistoria.” Om sommarens turne säger Magnus ”Eftersom både Weeping Willows och Doug har släppt nya skivor och turnerar i sommar försökte vi få till några gemensamma konserter. Det kommer att bli känslosamt och vackert”.

Den 28 juli spelar dom i Hamburgsund på Bönn den 7 augusti, på Folkparken Tyrolen i Alvesta och slutligen den 17 augusti på hamnplanen utanför Sigges i Hudiksvall.