x

Sofie Livebrant
Musikbåten Blidösund
D. 2016.14.06 Kl. 18:30

Sofie Livebrant
Dan Andersson och tonsatta dikter av Emily Dickinson har gett Sofie Grammisar och Manifestutmärkelser och 2014 kom Sofie dessutom ut med en EP: Light house stories. där hon tonsatt en levande litteraturlegend. Texten till sångerna kommer från boken “Lighthousekeeping” av Jeanette Winterson (2004 Bazar). Sofie berättar vidare: ”Jag en vision av att bjuda in ‘folk’ ifrån trakten att berätta en historia från livet på kusten eller två”.
Så vad passar väl bättre än att berätta dessa historier ombord på en ångbåt i Stockholms skärgård! (14/6)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15