x

Merit Hemmingsson
Musikbåten Blidösund
D. 2016.30.06 Kl. 18:30

Merit Hemmingsson
Drottnigen av Hammondorgeln sätt att blanda svensk folkmusik med pop och jazz var något helt nytt i sextiotalets Sverige Sedan dess har detta varit Merits signum - att förena det traditionella med det senaste inom svensk musik. I höstas, femtio år efter utgivningen av Jan Johanssons album “Jazz på svenska”, släpptes nya albumet “Hommage till Jan” - Merits hyllning till den legendariska pianisten. På repertoaren blandas de nya Jan Johansson-tolkningarna med uppdaterade versioner av Merits samlade hitversion av “Gammal Jämtländsk Brudmarsch”. (30/6)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15