x

Sommaronsdag På Bånken – Petter
Bånken - Innergården
D. 2016.27.07 Kl. 22:00

Petter

Efter släppet av albumet "Mitt folk” i höstas med låtar som "Vi är”, “Kul på vägen” och "Leva & dö” har Petter haft ett hektiskt konsertschema med över 30 gig runt om i landet. Nu är han bland annat aktuell som programledare för Grammis-galan 2016 och med nya videon till "Pris på mitt huvud” där han återförenas med Fredrik Strage och Suzanne Reuter.

Petters senaste album "Mitt folk” är en stor framgång med över 10 miljoner spelningar på Spotify. Albumet fick också ett varmt mottagande i media. Både Upsala Nya Tidning och Värmlands Folkblad anser att det är "ett av hans starkaste album”, Aftonbladet menar att Petter är "både relevant och unik som artist i Sverige” och Dagens Nyheter skriver att "han gör något eget, och han gör det bra".

– Det är egentligen helt otroligt att det är lika kul att köra live nu som för 18 år sedan. Min katalog har växt men det har min publik också. Det mäktigaste med konserterna

Följ hashtagen #kulpåvägen

Röster om Petters senaste album "Mitt folk":
"Petter håller alltjämt fortet"
/Kingsize

"ett av hans starkaste album"
/UNT

"det är Michael Jackson-känslan av kollektiv; We are the world och They don’t care about us i svensk tappning"
/Göteborgs-Posten

"han gör något eget, och han gör det bra"
/Dagens Nyheter

"när Petter rappar lyssnar man fortfarande (...) Han har dessutom förmågan att skriva klatschiga refränger som framförs av en klanderfri skara gäster"
/Aftonbladet
"Petter fortsätter imponera (...) Precis lika relevant nu som då"
/Värmlands Folkblad