x

Tottahyllning Med Claes Janson
Musikbåten Blidösund
D. 2016.18.08 Kl. 18:30

Tottahyllning med Claes Janson & International Orkestern
Totta Näslund var en trogen gäst ombord på Musikbåten och han var inbokad även sommaren 2005 när han gick bort veckan innan. Saknaden har varit stor och det går självfallet inte att ersätta denne magnifike sångare men nu tycker vi nästan att vi har lyckats fylla tomrummet. En annan magnifik röst; Claes Janson, som också spelat många år på Blidösund, har tillsammans med International Orkestern spelat in en skiva med Tottas låtar; ”sluskblues” och det är så bra! Och vi är så glada att kunna presentera dem för er! (18/8)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15