x

Gainesville Eskilstuna
Strömsholmen
D. 2016.20.08 Kl. 12:00

Gainesville Eskilstuna

Klara artister för 2016 är: 

Jose Gonzalez 
Plura, Wiehe och Forsberg (American Songbook) 
Amanda Bergman 
Lissie (USA) 
Local Natives (USA)

Gainesville är varken en festival eller en konsert, utan snarare en skön dag i en park med ett gäng konserter av hög kvalitet, de som kanske inte känner sig helt bekväma med att tälta eller dricka ljummen öl - utan föredrar en mer avslappnad stämning och bekväm tillvaro i en naturskön miljö och med god mat och dryck.

En oas för musikälskare - livemusik & DJ:s

Gainesville har arrangerats tidigare, första gången år 2012 i Lilla Galärparken på Djurgården i Stockholm. Det blev otroligt lyckat och precis som då är tanken bakom Gainesville Eskilstuna att skapa en oas för musikintresserade livsnjutare.

Dagen kommer att innehålla en kombination av musikalisk tradition och modern musik. Vi vill tillfredsställa en publik med ett genuint och etablerat musikintresse - de med intresse för både äldre och nyare akter.

2012 spelade artister som The Nomads, Tomas Andersson Wij, och Nick Lowe på Gainesville, och även i år satsar vi på artister ur samma genre och nivå. Förutom fantastiska liveakter kommer det finnas duktiga DJ’s som lägger ett passande soundtrack till evenemanget.