x

Isabella Lundgren & Peter Asplund
Musikbåten Blidösund
D. 2016.24.08 Kl. 18:30

Isabella Lundgren & Peter Asplund med Claes Crona Trio
Isabella är kanske den starkast lysande stjärnan på den svenska jazzhimlen just nu, inte minst genom hennes hyllade album från 2014; ”Somehow life got in the way”. Hon lyser med en egen, stark och sann röst och det är en ära för Musikbåten att för första gången ha henne på ångfartygets akterdäck! Med sig har hon trumpetaren och sångaren Peter Asplund som har en alldeles självklar förmåga att fånga en publik.. (24/8)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15