x

Conny Bloom
Musikbåten Blidösund
D. 2016.29.08 Kl. 18:30

Conny Bloom – från Electric Boys
Något så ovanligt som en genuin svensk rockartist – med internationella framgångar i ryggen och rötterna i 70-talets rock – ger ut sitt första soloalbum… på svenska!
Conny Blooms nya album ”Fullt Upp” är hans första som soloartist sedan 2003. Efter det var han gitarrist i legendariska Hanoi Rocks 2004-2009.
Electric Boys, bandet som han startade och hade stora framgångar med i slutet av 80- och början av 90-talet – med ”All Lips ‘N’ Hips” som största hit – återförenades 2009. (29/8)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15