x

Bröderna Brothers 30 År I Strumplästen
Lorensbergsteatern
D. 2016.03.09 Kl. 19:30

Showgruppen Bröderna Brothers med Alf, Ralf, Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn fyller jämnt. I trettio år har de sjungit, dansat, wailat och gjort akrobatiska djupdykningar i vardagen. Detta ska firas en kväll på Lorensbergsteatern med storebror Ulph, hemliga gästartister, 70-talsmaskerad och överraskningar i ett jättegillestugepartaj.

 

Göteborgsbandet Bröderna Brothers bildades 1986 och blev kult med låtar som Torsten, Rumphugget och Kärlek i rymden. Deras mellandagsshower på restaurang Gillestugan var länge en tradition med vardagsakrobatik, rockoperor, kupletter och miniskid-stepp. De har också satt upp shower på Stadsteatern, Folkteatern, Nefertiti och filmades live på Musikens Hus inför 20-årsjubiléet. Dessutom sverigeturnéer, radioteater och tv-framträdanden.

 

Nu är det dags alltså dags för 30-årsjubileum. Bröderna Brothers är: Robert W Ljung, Per Umaerus, Sverker Stenbäcken, Stefan Sandberg och Michael Krönlein. Välkomna ner i gillestugan hos Alf, Ralf. Rolf, kusin Douglas och morbror Glenn. Kom som du är eller som du var på 70-talet. Häng med på en vardaglig tidsresa med både aha-upplevelser och nähä-upplevelser i denna jubileumsshow.