x

Anders Lundin
Musikbåten Blidösund
D. 2016.05.09 Kl. 18:30

Anders Lundin.
Men det är väl han på TV, spelar han musik? Jo; Anders Lundin har skrivit låtar och texter sedan tonåren, han har spelat in skivor och turnerat med band. Barnlåtarna han gjort för SVT har vunnit Grammis och rullat i rutan i år efter år.
2010 gav han ut skivan ”Buckliga ord, Knyckiga visor” för en mer ”vuxen publik” och låtarna från den utgör själva kärnan i hans framträdande på Musikbåten. Det handlar om sådant som fascinerat och förundrat. Det blir eftertänksamt och roligt om vartannat när Anders tar oss med förbi Bergslagskogarnas sommarställe, köksfönstret på Kungsholmen och korallreven utanför Nya Guinea. (5/9)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15