x

Irma Schultz Keller
Musikbåten Blidösund
D. 2016.06.09 Kl. 18:30

Irma Schultz Keller
Irma har sedan länge tagit spårvagnen från Stureplan och har via sitt möte med Joni Mitchell som ledde till det hyllade albumet ”Blank is” och som hon framfört på Musikbåten flera somrar nu kommit fram till ”Sånger från Gläntan”. Albumet som kom ut förra våren består av en enhetlig samling stämningsfulla och poetiska visor. Melodierna och texterna är vemodiga men samtidigt hoppfulla, fyllda av både saknad och längtan. (6/9)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15