x

Viktor Olsson
Musikbåten Blidösund
D. 2016.22.09 Kl. 18:30

Viktor Olsson
En artist som ni kommer att höra mycket ifrån! Upptäckt av Tomas Andersson Wij och Mauro Scocco och jämförs redan med Håkan Hellström, Per Gessle och andra storheter. ”Viktor Olsson har en alldeles briljant sångröst, en soulröst som både smeker och river och som trots alla jämförelser är fylld av ett eget uttryck.” GP. Snart på större scener än Blidösunds akterdäck, missa inte detta tillfälle! (22/9)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15